Optiuni Pret Durata
Catch&Release  80 lei 12 ore
Catch&Release 160 lei 24 ore
Retinere 5kg crap/caras 160 lei 12 ore
Optiuni Duminica-Joi Vineri-Sambata
Camera cladirea principala 200 lei/24 ore 230 lei/24 ore
Casute mici 260 lei/24 ore 310 lei/24 ore
Casute medii 280 lei/24 ore 330 lei/24 ore
Casute mari 300 lei/24 ore 350 lei/24 ore

Serviciile de cazare sunt disponibile doar pentru cei care inchiriaza si locul de pescuit aferent, pe toata perioada inchirierii casutelor/camerelor .

Check – in orele  18.00 – Check – out orele 14.00.

REGULAMENT

Intr-o casuta/camera se pot caza maxim 2 adulti . Copiii sunt bineveniti in functie de numarul de paturi din fiecare casuta/camera .

Check – dupa ora 18.00 – Check – out pana la ora 14.00.

Cazarea se face pana la orele 19.00 – clientii care vin pentru cazare sau pescuit de 24 h, trebuie sa ajunga la noi pana maxim la orele 19.00  . In cazul in care  ajungeti dupa aceasta ora va rugam sa ne contactati telefonic .

Serviciile de cazare sunt disponibile doar pentru  pescarii care inchiriaza si locul de pescuit din fata casutelor, pe toata durata inchirierii acestora.

Fiecare pescar poate fi insotit de o persoana cu drepturi si obligatii egale in ceea ce priveste pescuitul sau de sotia si copilul/copiii pescarului.

Orice  alta persoana insotitoare va putea ramane pe acelasi stand de pescuit numai cu conditia sa achite o taxa de 30 lei/12 h.

Se poate pescui cu maxim 4 scule (lansete sau undite) obligatoriu dotate cu un singur carlig si plumb sau momitor pierdut.

Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit, acest lucru fiind indicat prin doua borne de culoare verde si va pescui numai pe directia INAINTE.

Pescarii vor trebui sa fie dotati cu saltea de primire si spray dezinfectant si saci de pastrare ecologici (saltelele se pot inchiria de la personalul care incaseaza taxa, contra sumei de 5 lei).

Pestele se pastreaza in juvelnic sau in sac ecologic numai daca se doreste retinerea acestuia. Este interzis sa puna pestele in acelasi juvelnic 2 sau mai multi pescari.

Capturile de CRAP care au greutatea sub 1000 gr. vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite.

Exemplarele de CRAP ce depasesc 4 KG se fotografiaza si SE ELIBEREAZA in stare vie si fara a fi ranite.

Pe toata durata partidei de pescuit personalul amenajarii piscicole are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari, inclusiv in autovehiculele acestora.

La incheierea partidei de pescuit se va cantari pestele capturat.

In cazul in care cantitatea de crap capturata depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus se va elibera sau se va pastra contra unei taxe de 35 lei/kg, pret cu TVA inclus pentru crap (ATENTIE: se pot retine doar exemplare cu greutati intre 1 si 4 kg). Limita pentru specia caras este de 5 kg.

In cazul in care cantitatea de caras capturata  depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus  se va pastra contra unei taxe de 15 lei/kg, pret cu TVA inclus.

Pestele ranit sau mort din vina pescarului se va plati de catre acesta cu pretul de 70 lei/KG cu TVA inclus.

Fotografiile pot fi postate cu acordul verbal al ambelor parti pe paginile de internet, facebook sau instagram ale baltii .

Capturile accidentale de salau,sturion , stiuca si cteno, se elibereaza neconditionat.

Pescarii  pot face gratar la standul de pescuit sau in spatiile special amenajate folosind doar  gratar prevazut cu picioare .

Este interzis scaldatul , pescuitul pe poduri sau in afara standurilor special amenajate.

Sunt interzise injuriile, muzica, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta.

Este strict interzis pescuitul la BOMBA.

Este interzisa aprinderea focului pe iarba. Standurile se vor lasa curate, gunoiul fiind strans in saci si depozitati in zona special amenajata.

Plantatul NU ESTE PERMIS.

Chitanta eliberata se va pastra pe toata durata partidei de pescuit.

Pescuitul de zi incepe la ora 06.00 si se termina la ora 18.00.

Pescuitul de noapte incepe la ora 18.00 si se termina la ora 06.00. PESCUITUL DE NOAPTE ESTE DISPONIBIL NUMAI IN CAZUL PARTIDELOR DE 24 H.

Din momentul intrarii pe teritoriul amenajarii piscicole circulatia cu autovehicule se face cu viteza redusa (max. 5 km/h).

Toate autovehiculele, fara exceptie, se parcheaza pe drumul pietruit in dreptul locului de pescuit.

Este strict interzisa deplasarea cu autoturismul pe toata durata partidei de pescuit ! Acesta va ramane parcat pana la plecare .

La cererea expresa a personalului baltii, pescarii pot fi indrumati sa tina masinile in parcarile special amenajate.

Taxa de pescuit nu se poate schimba pe durata partidei de pescuit din C&R in retinere sau din retinere in C&R.

Bonul fiscal eliberat, se va pastra pe toata durata partidei de pescuit. Odata eliberat bonul fiscal, sumele nu se pot returna in nici o circumstanta.

Inainte de instalarea pe locul de pescuit se va consulta si semna prezentul regulament si se va achita taxa corespunzatoare . Administratia baltii poate dispune evacuarea persoanelor care nu respecta regulamentul fara restituirea taxelor achitate . Orice tentativa de  sustragere a pestelui va fi semnalata organelor de politie .

Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau insotitorilor acestuia.

     Balta Solacolu  NU isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati, acestia fiind responsabilitatea parintilor pe toata durata sejurului.

     Nerespectarea prezentului regulament poate duce la excluderea din incinta baltii.