Pachet Pret fara cazare Pret cu cazare Durata
Catch&Release 50 lei Gratuit 12 ore
Retinere 5kg crap + 5kg caras 100 lei 50 lei 12 ore
Optiuni Pret Durata
Catch&Release 70 lei 12 ore
Catch&Release 140 lei 24 ore
Retinere 5kg crap + 5kg caras 140 lei 12 ore
Optiuni Duminica-Joi Vineri-Sambata
Camera cladirea principala 160 lei/24 ore 210 lei/24 ore
Casute mici 180 lei/24 ore 230 lei/24 ore
Casute medii 200 lei/24 ore 250 lei/24 ore
Casute mari 220 lei/24 ore 270 lei/24 ore

Serviciile de cazare sunt disponibile doar pentru cei care inchiriaza si locul de pescuit aferent, pe toata perioada inchirierii casutelor.

Pentru camerele situate in Cladirea Principala, pescuitul este obligatoriu doar pe timp de zi (12 h).

Check – in orele  18.00 – Check – out orele 14.00.Cazarea se face pana la orele 19.00 cel mai tarziu.

Taxa foisor (valabila  sambata si duminica, indiferent de durata partidei) – 20 lei

Taxa insotitor (valabila incepand cu cel de-al treilea insotitor) – 30 lei/12 h

ATENTIE!!!
Taxa de pescuit nu se poate schimba pe durata partidei de pescuit din C&R in retinere sau din retinere in C&R.

Bonul fiscal eliberat, se va pastra pe toata durata partidei de pescuit. Odata eliberat bonul fiscal, sumele nu se pot returna in nici o circumstanta.

La cererea expresa a personalului baltii, pescarii pot fi indrumati sa tina masinile in parcarile special amenajate.

Se poate pescui cu maxim 4 scule (lansete sau undite) obligatoriu dotate cu un singur carlig si plumb sau momitor pierdut. Pescarii vor trebui sa fie dotati cu saltea de primire si spray dezinfectant si saci de pastrare ecologici (saltelele se pot inchiria de la personalul care incaseaza taxa, contra sumei de 5 lei). Este strict interzis pescuitul la BOMBA. Pestele se pastreaza in juvelnic sa in sac ecologic numai daca se doreste retinerea acestuia. Este interzis sa puna pestele in acelasi juvelnic 2 sau mai multi pescari. Capturile de CRAP care au greutatea sub 1000 gr. vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite. Exemplarele de CRAP ce depasesc 4 KG se fotografiaza si SE ELIBEREAZA in stare vie si fara a fi ranite.

Pestele ranit sau mort din vina pescarului se va plati de catre acesta cu pretul de 70 lei/KG cu TVA inclus. Fotografiile pot fi postate cu acordul ambelor parti pe pagina de internet www.baltasolacolu.ro. Capturile accidentale de salau, stiuca si cteno, se elibereaza neconditionat. Sunt interzise injuriile, muzica, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta. Pescarii vor folosi numai locurile special destinate pentru gratar sau pot face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare. Este interzis aprinderea focului pe iarba. Standurile se vor lasa curate, gunoiul fiind strans in sacii primiti la venirea pe balta si depozitati in zona special amenajata. Plantatul NU ESTE PERMIS. Serviciile de cazare sunt disponibile doar pentru  pescarii care inchiriaza si locul de pescuit din fata casutelor, PE TOATA PERIOADA INCHIRIERII ACESTORA.

IMPORTANT!!!

Check – in orele  18.00 – Check – out orele 14.00.Cazarea se face pana la orele 19.00 cel mai tarziu – clientii care vin pentru cazare sau pescuit la 24 h, trebuie sa ajunga la noi pana maxim la orele 19.00 – aceasta este ora maxima la care se poate face check-in-ul pentru cazare, respectiv predarea locului pentru pescuit.

Regulament

Fiecare pescar poate fi insotit de o persoana cu drepturi si obligatii egale in ceea ce priveste pescuitul sau de sotia si copilul/copiii pescarului. Orice alta persoana insotitoare in afara de acestia va putea ramane pe acelasi stand de pescuit, numai cu conditia sa plateasca o taxa de 30 lei/12 h. Pe toata durata partidei de pescuit personalul amenajarii piscicole are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari, inclusiv in autovehiculele acestora. La incheierea partidei de pescuit se va cantari pestele capturat. In cazul in care cantitatea capturata de crap depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus se va elibera sau se va pastra contra unei taxe de 30 lei/kg, pret cu TVA inclus pentru crap (ATENTIE: se pot retine doar exemplare cu greutati intre 1 si 4 kg). Limita pentru specia caras este de 5 kg.In cazul in care cantitatea capturata depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus  se va pastra contra unei taxe de 12 lei/kg, pret cu TVA inclus.

Inainte de instalarea pe locul de pescuit se va consulta prezentul regulament si se va achita taxa corespunzatoare dupa ce pescarul este de acord cu aceste reguli. Chitanta eliberata se va pastra pe toata durata partidei de pescuit. Pescuitul de zi incepe la ora 06.00 si se termina la ora 18.00. Pescuitul de noapte incepe la ora 18.00 si se termina la ora 06.00. PESCUITUL DE NOAPTE ESTE DISPONIBIL NUMAI IN CAZUL PARTIDELOR DE 24 H. Din momentul intrarii pe teritoriul amenajarii piscicole circulatia cu autovehicule se face cu viteza redusa (max. 5 km/h). Toate autovehiculele, fara exceptie, se parcheaza pe drumul pietruit in dreptul locului de pescuit. Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit, acest lucru fiind indicat prin doua borne de culoare verde si va pescui numai pe directia INAINTE. Este interzis pescuitul pe poduri sau in afara standurilor special amenajate.

Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului.